Хіти тижня. "Каюк судоходству и пляжик для росгвардейцев": Нова проблема, яка виникла через Керченський міст (фото)

Автівки по мосту майже не їздять, але страшніше те, що судноплавство через "путінське будівництво століття" теж під загрозою.

Керченський міст ставить під загрозу судноплавство. Ілюстрація: соцмережі.

У мережі опублікували нові фото моста в окупований Крим, які підтверджують інформацію про те, що споруда окупантів серйозно загрожує судноплавству в Керченській протоці. Так, блогер RoksolanaToday&Крим опублікувала вTwitter ряд свіжих знімків, передають Патріоти України.

На одному з них чітко видно місце наносу піску і збільшення берегової лінії. "Керченська протока. Дурнуватий паркан. Змінюється все - глибини, швидкість течій", - написала блогер, зазначивши, що навіть "природа протестує" проти афери окупантів.

Вона також зазначила, що, судячи з фото, "судноплавство вони (російські окупанти, - ред.) скоро знищать". "Скоро буде шикарний пісочний пляжик для росгвардійців, а заразом і гаплик судноплавству. Оскільки абсолютно непередбачуване проходження. Де мілина, де що - тепер не ясно через недолугу, рукож*пну скріпу", - написала вона.

Також блогер звернула увагу, що опубліковані фото підтверджують марність мосту. На знімку видно, що серед білого дня на мосту немає жодного автомобіля.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...