Хіти тижня. "Хліб, вода і кісточка": Кримські пенсіонери розповіли, як їм живеться у "рідній говені" (відео)

На одяг і взуття літні люди намагаються не витрачатися.

Літні мешканці Керчі розповіли, що прожити на пенсію дуже складно, так як ціни досить високі. Відповідний відеосюжет опублікував місцевий ресурс «Керч Інфо», передають Патріоти України.
За словами пенсіонерів, в першу чергу гроші йдуть на оплату комунальних послуг, потім купуються необхідні ліки і продукти. На одяг і взуття літні люди намагаються не витрачатися.
«За квартиру багато платити треба - близько 4000 тисяч», «На що вистачає? На хліб і на воду».
Жителі Керчі вважають, що ціни на продукти високі і прожити без фінансової допомоги дорослих дітей важко, а хтось вирощує овочі та фрукти на власній ділянці. В основному люди похилого віку купують найнеобхідніші, прості продукти. Сезонний товар теж доводиться купувати, проте люди відзначають його дорожнечу.
«Кісточки беру - ось м'ясо яке. Що 12 на тисяч можна купити? ..», «Я пам'ятаю ті часи, за радянської влади, - ніякого моста не було, ходили пороми. У нас Херсонська область, звідти [везли, - ред]. По-перше, якість овочів було на багато краще, ціни - не такі божевільні, дурні. А зараз взагалі - скоро ось цю черешню по штукам продаватимуть», - обурюються люди.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...