Хіти тижня. Кінець українського автогіганта: КРАЗ пішов з молотка

Торги відбудуться на майданчику DebtX за голландською моделлю аукціону.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продає майно автомобільного заводу АвтоКрАЗ, що розташований у Полтавській області, повідомляють Патріоти України.

Окрім автомобільного заводу на продаж також виставлений завод із виробництва пневматичної гальмівної апаратури для автотранспортних засобів, загалом цілісні майнові комплекси загальною площею 511 392,63 м².

Торги з продажу пулу активів АТ «ДЕЛЬТА БАНК» та АТ «Фінанси та кредит» призначені на сьогодні 9 жовтня 2020 року. До складу пулу увійшли 9 кредитів юридичних осіб. Частина з них перебувають у заставі НБУ. Загальна сума заборгованості за кредитними договорами становить 9,55 млрд грн.

Середня прострочка за кредитами – майже 5 років. За всіма кредитними договорами тривають судові провадження. Щодо 8 кредитів – кримінальні справи, 4 на опрацюванні Державної виконавчої служби.

Торги відбудуться на майданчику DebtX за голландською моделлю аукціону. Початкова ціна лоту – 332,25 млн грн. Кременчуцький автомобільний завод (ПрАТ «АвтоКрАЗ») – українське підприємство з виробництва вантажних автомобілів, що розташоване у місті Кременчук Полтавської області.

Початок виробництва вантажних автомобілів на підприємстві розпочався у 1958 році. З того часу колективом підприємства виготовлено понад 800 тисяч вантажних автомобілів.

Модельний ряд автомобільної техніки марки «КрАЗ» включає 25 базових моделей і більше 150 модифікацій вантажівок з різними колісними формулами. Серед них — самоскиди, сідлові тягачі, бортові автомобілі, лісовози, автомобільні шасі для установки спеціального устаткування, причепи. Зараз підприємство знаходиться у власності фінансової групи «Фінанси та кредит», бенефіціарами якої є Костянтин Жеваго і Олексій Кучеренко.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...