Хіти тижня. Кликали? Отримайте! Офіцер ЗСУ одним фото показав, яке майбутнє чекає на окупований Донбас

У мережі з'явився знімок з окупованої РФ Абхазії (Грузія), ситуацію там порівняли з тим, що відбувається на Донбасі, який утримують російські найманці, армія РФ і місцеві бойовики. Фото опублікував офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан Штірліц у себе на каналі в Telegram, передають Патріоти України.

На фотографії видно, як давно занедбані висотні будинки в Абхазії повністю поросли зеленню, зробивши цю територію фактично непридатною для проживання людей.

Офіцер ЗСУ відзначив, що саме так виглядає "процвітання" в умовах російської окупації.

"Донбас! Абхазія теж покликала росію в гості! Ви готові до інтеграції? Ви готові до "процвітання" та "розвитку"?, - запитав офіцер.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...