Хіти тижня. Коломойський собі не зраджує: ​МАУ вирішили нажитися на нещасті, вдесятеро піднявши ціни перед закриттям кордону на карантин

Як відомо, олігарх намагається сам безпосередньо управляти своїми бізнесами, як справжня людина-оркестр. І в таких спекулятивних маневрах відчувається "рука майстра"

Авіакомпанія МАУ різко підняла ціни на квитки. З 17 березня закриваються кордону, а 15 і 16 березня - два останніх дня, коли українців зможуть повернутися додому регулярними рейсами, зазначають Патріоти України.

Ціни на деякі рейси на ці дні зросли в 10 разів. Про це свідчать дані на сайті компанії.
Сьогодні вдень МАУ анонсувала додаткові рейси до 17 березня, щоб забрати всіх бажаючих українців.
Зокрема, МАУ запустили додатковий рейси за маршрутом Київ - Лондон - Київ і Київ - Відень - Київ увечері 14 березня, а також збільшена ємність на маршруті Київ - Тель-Авів - Київ і планується додатковий рейс до Парижа.
Зі столиці Франції Парижа в Україні можна дістатися майже за 16 тисяч гривень в один кінець.
З Тель-Авіва - столиці Ізраїлю - пропонують летіти за 13 тисяч гривень 15 і 16 березня.
На сайті можна побачити ціни на найближчі дати. Якби кордон не закрилася - квитки МАУ б коштували в межах 6-7,5 тисяч за економ-клас, що також далеко від прайсів лоукостів, при сервісі на такому ж рівні.
Доступні до покупки квитки зі столиці Австрії Відня - за 14 тисяч на 15 березня і майже за 20 - на 16-е.
Якби кордони не закрилися - квитки б коштували 1,5-2,5 тисячі гривень за економ клас, про що свідчать ціни за квитки на 17 та 18 березня, які неможливо зараз купити.
 flyuia.comЦіни на політ з німецького Берліна до Києва - 16 тисяч гривень на 15 і 16 березня і майже 3 тисячі гривень на 17 і 18 березня, які вже недоступні.
 flyuia.comЦіна на політ з Барселони - міста в Іспанії, столиці Каталонії - становить майже 9 тисяч гривень на політ 16 березня і трохи більше 2,5 тисячі на політ 18 березня - звичайна ціна, яка б була без закриття авіасполучення.
flyuia.comНародний депутат від "Слуги народу" Мар'ян Заблоцький невтішно висловився про таку цінову політику МАУ.
"Коли МАУ неминуче попросить грошей з державного бюджету щоб врятуватися від банкрутства, я їм пригадаю, що вони вже досить нажилися продаючи квитки за захмарними цінами українцям в останній можливий день їх вильоту додому", - написав Заблоцький в Facebook.

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...