Хіти тижня. Краще, на що спромоглася "квітуча наддержава" Путіна: Окупанти осоромилися з запуском вантажних поїздів по Керченському мосту

Колаж РБК-Україна

У анексованому Криму окупанти провели церемонію відкриття запуску вантажних поїздів по Керченському мосту. При цьому церемонія була зіпсована плачевним станом складу, який висміяли в мережі, зазначають Патріоти України.

Люди написали, що схоже на те, що вагони вибрали спеціально такі "убиті", тому що їх не шкода.

  • До такої урочистої події по всьому Заліссі відбирали кращі вагони;
  • Ага, вата в соцмережах вже виє з цього приводу;
  • Вагони - це вітрина російського світу;
  • Вибирали які не шкода. Боялися, що на**бнуться.

Скріншоти з Twitter

Варто зазначити, що в росЗМІ поїзд показали з боку локомотива, а вагони потрапили у камери тільки, коли вже поїзд набрав швидкість.

За даними Кримської залізниці, зростання вантажопотоку збільшиться з 3 млн до 25-26 млн тонн на рік.

Нагадаємо, що міст через Керченську протоку був відкритий у 2018 році. У грудні 2019 року Росія запустила залізничне сполучення по ньому. Після цього США ввели додаткові санкції.

Раніше російський вчений пояснив небезпека Кримського мосту. За словами гідрогеолога і доктора наук Юрія Медовара, міст побудований на непридатному для цього місці і є критичним.

Конструкція представляє небезпеку також і для екології і здатна призвести до катастрофи в районі Керченської протоки. Експерти прогнозували, що після запуску залізничного руху міст може не витримати навантаження і впаде.

Читайте нас в Google News та

Потужний удар по експорту: Росія втратила близько 600 тисяч барелів через удари України по НПЗ - бізнесмен

понеділок, 18 березень 2024, 21:30

Близько 600 000 барелів щоденних нафтопереробних потужностей Росія втратила внаслідок ударів українських безпілотників, розповів генеральний директор Gunvor Group Ltd. Торбйорн Торнквіст. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Він заз...

В Україні підвищать пенсії, але пощастить не всім: Що треба знати

понеділок, 18 березень 2024, 19:30

Окрім того, що в Україні зростуть пенсії за вислугу років, наприкінці березня підвищення розміру виплат слід очікувати ще деяким групам українців, передають Патріоти України. В Суспільному повідомляють, що пенсії в Україні перерахували через підвищення...