Хіти тижня. Курортний "несезон" у розпалі: В анексованому Криму забили на сполох через відсутність туристів

На популярних серед відпочиваючих пляжах, а також в кафе на набережній Євпаторії знайти туристів виявилося складним завданням.

В Євпаторії в окупованому Криму забили на сполох через відсутність натовпу туристів, який обіцяли окупанти. На скарги місцевих жителів звернув увагу блогер Кримський бандерівець, передають Патріоти України.

"Вчора поїхали на найвідоміший пляж Євпаторії близько 23:00, нікого немає, в кафе теж нікого" ... Потім поїхали на Сімферопольську вулицю. Та ж картина, людей немає. Тиша. Де люди?" – цікавляться в мережі.

"Люди в Криму не відпочивають з 2014 року", "В Туреччині", "Просто люди телевізора надивилися, що тут пляжі кишать туристами. Місць вільних немає! Наївні!".

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

"Поступово повертаємося...":У НБУ прокоментували стрибок курсу долара до 40 гривень

четвер, 25 квітень 2024, 18:39

Зростання курсу долара до гривні останнім часом викликано ринковими факторами, які не несуть загрози для стабільності ринку. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг, який транслювався на Youtube, передають...