Хіти тижня. Люди отримують шалені платіжки! Українців змушують платити за опалення, якого не було

У Києві споживачам комунальних послуг приходять платіжки з сумами за опалення періоду задовго до його підключення. Абоненти кажуть, що рахунки виставляють за вересень, при цьому використовується формула перерахунку, йдеться в матеріалі 2+2, зазначають Патріоти України.

"Про яке опалення можна говорити у вересні – незрозуміло, що це за перерахунок – ніхто нічого не говорить", - розповіла одна з обурених киянок.

Зазначається, що компанія-постачальник ТОВ Євро-Реконструкція назвала це "перерахунком за опалення місць загального користування за 2019-2020 роки".

Автори підкреслюють, що платіжки приходять заднім числом, без повідомлення киян, комунальники виставили рахунок за послугу, якою ніхто не користувався.

Журналісти підкреслюють, що у деяких споживачів несподівано виникли борги за минулий сезон.Враховуючи те, що постачальник на діалог не йде, на листи не відповідає, люди вирішили звернутися до нього безпосередньо, але в Євро-Реконструкції їх в черговий раз проігнорували.

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...

Не "прошмигнуть": Росіян залишать без авто з Європи, країни ЄС майже перекрили лазівку через Білорусь

четвер, 28 березень 2024, 15:22

ранзит автомобілів із Європейського Союзу (ЄС) до Росії через Білорусь нарешті почали перекривати. Жорсткі обмеження вже запровадили Польща та Латвія, найближчим часом до них може приєднатися Литва. Саме через ці країни автомобілі возили до РФ в обхід ...