Хіти тижня. Має вищу освіту і середній вік: В Україні склали "типовий" портрет безробітного

Держслужба зайнятості склала портрет українського безробітного. У більшості випадків - це жінки, вони мають вищу освіту та вік - від 45 років, передають Патріоти України.

У Держслужбі зайнятості підрахували, що станом на 1 липня в них на обліку перебували майже 518 тисяч офіційно зареєстрованих безробітних. Це ті громадяни, які звернулися, аби отримати такий статус.

Відтак, там склали портрет українського безробітного:

  • Безробітні переважно жінки, їх серед зареєстрованих осіб – 58%, тим часом, як серед чоловіків – 42%.
  • Диплом про вищу освіту мали 50% зареєстрованих безробітних, 33% – закінчили професійно-технічний навчальний заклад, а 17% – загальноосвітню школу.
  • За віковими групами 31% безробітних – молодь до 35 років, 29% – від 35 до 44, 40% – понад 45 років.
  • До звільнення 17% безробітних працювали у сфері торгівлі, 14% – у переробній промисловості, 13% – у держуправлінні, обороні та соцстрахуванні, 9% – у сільському, лісовому та рибному господарстві.

Пів мільйона гривень за газову плиту! Стало відомо, кому з українців загрожує "космічний" штраф

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:50

Українцям, що встановили газові плити та колонки, загрожують штрафи до 500 тисяч гривень. Це станеться у разі виявлення порушень під час обліку та використання природного газу, передають Патріоти України. Лише у Дніпропетровській області (включно з мі...

А як же "Вєлічіє"? - За рівнем життя Росія вже через три роки впаде нижче не лише Казахстану але і Туркменістану – МВФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:15

Російські заробітчани в середньоазійських республіках - перспектива кошмар котрої скрепоносці уявити поки не можуть. Найближчими роками Росія продовжить втрачати позиції в рейтингу країн світу за рівнем життя, прогнозує Міжнародний валютний фонд. Як пи...