Хіти тижня. "Молчи, грусть, молчи...": Угода ОПЕК+ вдарила по одному з найстаріших нафтових промислів Росії

"Роснефть" зупинила видобуток нафти на Сахаліні.

«Роснефть» через обмеження за угодою ОПЕК + зупинила видобуток нафти на проекті «Сахалинморнефтегаз», йдеться в коментарі компанії і випливає з даних ЦДУ ПЕК, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Так, згідно з бюлетенем на 29 липня, обсяг видобутку нафти на цьому проекті був нульовим, а середньодобовий видобуток в липні склав 2,2 тис. тонн, що на 0,9 тис. тонн нижче рівня червня.

«Необхідність виконання Росією угоди ОПЕК + накладає на НК «Роснефть» вимоги щодо скорочення видобутку нафти, починаючи з травня 2020 року. У зв'язку з цим компанія тимчасово обмежує видобуток нафти на ліцензійних ділянках «РН-Сахалинморнефтегаз». Це рішення не передбачає звільнення працівників підприємства», - відзначили в компанії.
Тимчасові обмеження будуть використані для реалізації іншого інфраструктурного проекту - компанія розглядає можливість будівництва альтернативного трубопроводу замість зношеного «Оха - Комсомольськ-на-Амурі».
«РН-Сахалинморнефтегаз» - одне з найстаріших нафтовидобувних підприємств Росії, засноване в 1928 році. Підприємство веде свою діяльність на півночі Сахаліну, є оператором більше ніж по 30 ліцензіяї на розробку нафтогазових родовищ Сахаліну. В рамках угоди ОПЕК+ Росія з травня повинна скоротити видобуток нафти до 8,5 млн барелів на добу - мінімуму з 2002 року. З серпня квоти за угодою будуть зменшені, і РФ зможе збільшити видобуток на 400 тисяч барелів на добу.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...