Хіти тижня. На лічильнику в мене "нуль": Українець записав експресивне відео про проблеми з двома платіжками за газ

Чоловік нещодавно закінчив будівництво нового будинку, але зараз зайнятий ремонтом і ще не встиг жодного разу скористатися газом.

Житель населеного пункту Вінницької області Вадим Когут записав запальний ролик з приводу нових платіжок за газ, які прийшли йому в січні, передають Патріоти України.

Чоловік нещодавно закінчив будівництво нового будинку, але зараз зайнятий ремонтом і ще не встиг жодного разу скористатися газом. Однак в платіжках вказана сума в розмірі 385 гривень за транспортування газу. А річна плата за транспортування блакитного палива становить 4,630 тисячі гривень. Більш того, за словами Когута, оплату за доставку газу не приймають ні в газовій компанії, ні в банку.

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...