Хіти тижня. На заздрість Авакову: Український інноваційний рюкзак зібрав 340 тисяч доларів інвестицій (відео)

Перші 150 тисяч доларів вдалось залучити в ході кампанії на Kickstarter ще у жовтні 2018-го року.

Розумні рюкзаки вже стали популярними. Ілюстрація: скріншот з відео.

Український стартап Pix, який виробляє “розумні” рюкзаки з екраном залучав 340 тисяч доларів інвестицій на платформах Kickstarter та Indiegogo, передають Патріоти України.

Перші 150 тисяч доларів вдалось залучити в ході кампанії на Kickstarter ще у жовтні 2018-го року. Решту інвестицій було залучено на платформі Ingiegogo, яка завершиться на цьому тижні.

У компанії кажуть, що першу партію рюкзаків у 1650 одиниць було розкуплено, але за півтора тижня виробники готують наступну партію. Ринком розумного рюкзаку є США та країни Азії. У компанії вважають досить реальною досягти планку в продажу 10 тисяч рюкзаків до кінця року. Виготовляють рюкзаки у Китаї, а розробка та головний офіс знаходяться в Україні.

Джерело: LIGA.net

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...