Хіти тижня. Найулюбленіший електромобіль українців починає продаватися в країні офіційно

Компанія "Ніссан Мотор Україна" повідомила про офіційний старт продажів цього літа Nissan Leaf - одного з найпопулярніших електромобілів в світі. Про це повідомляє прес-служба компанії, передають Патріоти України.

"Оснащений передовими технологіями Nissan, оновлений Leaf вразить українських покупців і прихильників електромобілів і підніме планку на ринку електромобілів на новий рівень. Поєднуючи електричний двигун з нульовим рівнем викидів шкідливих речовин, оновлений Nissan Leaf - яскравий представник концепції "Nissan Intelligent Mobility" - пропонує нові якісні враження від водіння. З технологіями "Nissan Intelligent Mobility" клієнти Nissan будуть відчувати себе впевненіше за кермом і зможуть краще відчувати ситуацію навколо автомобіля. Чудовий інтер'єр не залишить нікого байдужим і подарує ще більше комфорту", - додали в компанії.
Зазначається, що на сьогодні Nissan Leaf є одним зі світових бестселерів серед електромобілів, з більш ніж 500 тис проданих автомобілів. В "Ніссан Мотор Україна" обіцяють новини щодо комплектацій, цін і часу презентації Nissan Leaf в Україні повідомити пізніше.

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...