Хіти тижня. Німецький конкурент АТБ ще до відкриття своєї мережі продовольчих магазинів вже зваблює українців низькими цінами на якісний одяг

Мережа Lidl вже відкрила для українців можливість купувати товари, включно з одягом за дуже низькими цінами. Німецька компанія тільки-но готується відкрити супермаркети в Україні, але недорогі товари вже можна купити онлайн, зазначають Патріоти України.

Мережа супермаркетів Lidl має велику популярність у країнах Євросоюзу. Найближчим часом компанія готується вийти на український ринок та може скласти конкуренцію магазинам АТБ.

Поки що українським споживачам Lidl пропонує велику кількість товарів за максимально низькими цінами. Наприклад, в інтернет-магазині Lidl можна купити джинси за 179 гривень або сукню за 99 гривень. Одяг доступний у кількох розмірах, доставку здійснюють поштові оператори України.

Німецький рітейлер закуповує товари великими партіями безпосередньо у виробників, тому на полицях магазинів Lidl ціни значно нижчі, ніж в інших мережах. Єдиний мінус супермаркетів Lidl, який у майбутньому буде виправлений, це обмежений перелік продукції.

Якщо рітейлер з Німеччини вдасться вирішити проблему невеликого вибору товарів, до якого звикли споживачі, то він зможе обійти на українському ринку не тільки АТБ, а й інші мережі супермаркетів.

Доходи суттєво зросли: Які зарплати отримували українські нардепи у 2023-му

середа, 8 травень 2024, 22:16

За другий рік повномасштабної війни Російської Федерації проти України зарплати більшості народних депутатів значно збільшилися. Середня зарплата нардепів у 2023 році зросла майже на 36% і становила приблизно 638 тисяч гривень. За інформацією YouContro...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...