Хіти тижня. "Нова транспортна ера": В Україну стали масово завозити биті авто зі США (відео)

​Друге життя американських автомобілів в Україні отримало нове дихання. Свідчення цьому процесу - відео з Євротерміналу Одеського порту, куди машини через океан привозять вже не перший рік у великій кількості.

Авто з ушкодженнями "на будь-який смак" зі Штатів окупували нашу країну, просадивши ринок уживаних "залізних коней", передають Патріоти України з посиланням на Країна24.

Контор, що займаються доставкою битих авто, розвелося як грибів після дощу. Але справжніх профі серед них вкрай мало. В Україні автомобілі розмитнюють, лагодять і перереєстровують. Надалі деякі машини відправляють безпосередньо замовникам, інші ж розпродають на різних майданчиках - інтернет, салон, авторинок.

На жаль, нерідко такі авто, хоч і вважаються на побіжний погляд дуже вигідним придбанням, насправді їм не є. Адже в деяких випадках ДТП, в яких вони побували - дуже серйозні, і наслідки кожної наступної аварії можуть бути смертельними.

Зрозуміло, про такі нюанси покупцеві ніхто не повідомляє: "Не бита, не фарбована, дідусь за хлібом їздив" - описують торговці машину у відновленому вигляді. Тому, якщо ви зацікавлені в придбанні б/в авто зі США, будьте дуже уважні і краще проконсультуйтеся з фахівцем.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...