Хіти тижня. Поки син балотується у мери Рівного, татусь допомагає агресору карати Україну: Компанія Вознюка в обхід санкцій будуватиме "Північний потік-2", - ЗМІ

Українська компанія "Екорембуд", виграла тендер в Санкт-Петербурзі на монтажні роботи у рамках проєкту "Північний Потік-2" в районі міста Виборг, де власне проходить трубопровід, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Прямий".

"Екорембуд" - українська компанія, яка належить бізнесмену Володимиру Вознюку, син якого Юрій Вознюк, зараз балотується в мери міста Рівне.

Це вже не перше замовлення на території РФ. Раніше "Екорембуд" займалась підрядами у Краснодарському краї, Саратовській області та Рязані, передає . "Екорембуд" відкрила своє представництво "Екоспецмонтаж" у Москві ще у 2008 році для налагодження зав'язків з органами влади та суміжними контрагентами.


Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.