Хіти тижня. Посилили репутацію: В Єгипті знов впав придбаний у Росії "не имеющий аналогов в мире" винищувач

МіГ-29 ВПС Єгипту

В Єгипті через технічну несправність зазнав аварії винищувач МіГ-29 військово-повітряних сил Єгипту, повідомляють Патріоти України з посиланням на Xinhua. Льотчику вдалось катапультуватися.
Слідча комісія проводить розслідування, покликане встановити причину неполадки, яка призвела до аварії.
“Єгипетський винищувач розбився через раптову технічну помилку, що виникла під час планового навчального польоту, однак пілот вижив, катапультувавшись із літального апарату”, – заявив речник Збройних сил Єгипту Тамера аль-Ріфая.
Єгипетський МіГ-29М2

Винищувач МіГ-29 був поставлений з Росії. Загалом Єгипет закупив 46 літаків цього типу. Це падіння стало другою втратою винищувача отриманих з цієї закупівлі. Перший впав на початку листопада 2018-го року.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...