Хіти тижня. "ПриватБанк" та Коломойський: Україну на Заході попередили про наслідки втручання Зеленського

Зміни в банківському секторі, в тому числі націоналізація банку, стали одним з найбільших успіхів економічних реформ за останні п'ять років.

Кредитний рейтинг України може сильно постраждати, якщо переможець президентських виборів Володимир Зеленський втрутиться в судові справи про націоналізацію ПриватБанку. Про це повідомило кредитне агентство Moody's, передають Патріоти України із посиланням на Reuters.

Зазначається, що зміни в банківському секторі, в тому числі націоналізація банку, стала одним з найбільших успіхів економічних реформ за останні п'ять років. "Будь-яка загроза цьому прогресу - така, як ймовірність того, що новий президент втрутиться в судові справи на користь (колишнього власника Приватбанку Ігоря Коломойського. - Ред.) в місцевих судах, - стане серйозною перешкодою на шляху реформ", - пояснили в Moody's.

"Хоча цей сценарій не є базовим, оскільки такий розвиток подій малоймовірний. Але його можлива реалізація надасть суттєвий негативний вплив на кредитний рейтинг України", - йдеться в прес-релізі.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...