Хіти тижня. "ПриватБанк" змінив правила поповнення карток: Кого зачепить і що треба знати

ПриватБанк змінив правила поповнення карток для бізнес-клієнтів. Нову інструкцію фінансова установа надіслала клієнтам, передають Патріоти України.

Якщо ви створюєте платежі через мобільний або стаціонарний додаток Приват24, або через термінали самообслуговування ПриватБанку для поповнення бізнес-карток, то ви будете переадресовані на сторінку поповнення поточного рахунку одержувача. Всі обов’язкові реквізити, включаючи IBAN, можна буде підставити в цьому вікні. Сума платежу тут ролі не відіграє.

Якщо ви створюєте платіж із картки іншого банку на поповнення бізнес-картки ПриватБанку, і сума перевищує тридцять тисяч гривень на місяць, то такий платіж не зможе бути оброблений. Вам порекомендують використовувати для поповнення IBAN-номера поточних рахунків клієнта, якому ви переказуєте кошти. Річ у тім, що під час поповнення обов’язково вказувати основні реквізити платника.

Всі бізнес-клієнти ПриватБанку в такий спосіб отримують можливість приймати оплату від партнерів і покупців незалежно від банку, в якому вони обслуговуються, на поточні рахунки без обмежень, якщо вкажуть необхідні реквізити.

Усі ці правила пов’язані з тим, що всі банки зобов’язані виконувати нові вимоги уряду нашої країни в галузі фінансового моніторингу та обов’язкової ідентифікації платників податків. Вони дійсно для всіх видів бізнес-карток, включаючи корпоративні й картки "Ключ до рахунку", а також для поточних рахунків.

Як ми писали раніше, ПриватБанк запустив акцію, в межах якої буде дарувати кешбек своїм клієнтам. Важлива умова для акції – ви повинні регулярно користуватися вашою карткою. Щоб отримувати кешбек для покупок, буде досить тричі розплатитися в будь-якому з магазинів. Кешбек буде нараховуватися моментально. Крім гарантованого кешбеку в розмірі п’ятдесяти гривень у межах цієї акції ПриватБанк розіграє також дві сотні великих кешбеків. Нагорода становитиме п’ятсот гривень.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...