Хіти тижня. Путін заявив, що піде до кінця: Кремль готує новий газовий удар проти України

Росія збирається йти до кінця в реалізації трубопроводу в обхід України "Північний потік-2". Проект планують запустити вже в наступному році. Про це під час спільної прес-конференції з президентом Австрії Александером Ван дер Белленом заявив його російський колега Володимир Путін, повідомляють Патріоти України.

"З турками легше працювати, ніж з європейцями. Ось Ердоган вирішив і зробив. А тут потрібно 27 країн, щоб домовитися, і роками жуємо жуйку і нічого не відбувається. Це сумно!", – заявив Путін.

До речі, президент Австрії в той же час підтримав слова російського президента зазначивши, що з "Північного потоку-2" вони виходити не будуть. "У Австрії немає наміру вийти з проекту" Північний потік - 2 ", у OMV - це австрійський газовий концерн - у них точно немає такого наміру, дуже багато інвестували коштів у цю другу можливість транзиту газу. Зрозуміло, ми залишимося", - сказав австрійський президент. "Якби американський газ був дешевший, ніж російський, то, може бути, якось змінилися співвідношення", – він.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...