Хіти тижня. Путіну по пиці: У Грузії вигадали, як швидко замінити російських туристів українськими

Бізнесмен Мамука Хазарадзе оголосив про готовність оплатити 10 чартерних рейсів для українців з Києва до Тбілісі.

Після заборони авіасполучення з боку Росії, у Грузії запропонували замінити туристів з країни-агресора українськими, передають Патріоти України.

Власник «ТіБіСі Холдингу» Мамука Хазарадзе оголосив про готовність оплатити 10 чартерних рейсів для українських туристів з Києва до Тбілісі. Таким чином він вирішив підтримати туристичну галузь, яка понесе втрати через дії Володимира Путіна. Бізнесмен готовий оплатити послуги авіакомпанії “Айрзена” (“Грузинські авіалінії”).

Нагадаємо, в п’ятницю, 21 червня, президент Росії Володимир Путін підписав указ, згідно з яким з 8 липня всім авіакомпаніям забороняється здійснювати перевезення з території країни-агресора в Грузію. Цим же указом рекомендує туристичним компаніям не продавати путівки в цю країну.

Курс валют: поняття та особливості його формування

субота, 27 квітень 2024, 15:04

Багато людей у різних країнах користуються актуальним курсом валют, якщо їм хочеться інвестувати чи відкласти гроші, поїхати за кордон чи провести оплату за щось. Курсом є вираження ціни однієї валюти за рахунок іншої валюти. Під час проведення міжнаро...

В Україні подовжили пільгову ціну на електроенергію для населення: Стало відомо, на який термін

субота, 27 квітень 2024, 11:56

Кабінет Міністрів України подовжив дію пільгової ціни на електроенергію для населення до 31 травня. Попередній термін закінчується 30 квітня. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну, передають Патріоти України. За словами Шмига...