Хіти тижня. Росія вітає, а в "душі" плаче: Дональд Трамп і голова КНР Сі Цзіньпін створили сенсацію на саміті G20

Москва так розраховувала на "велику драку" Пекіна та Вашингтона

Президент США Дональд Трамп і голова КНР Сі Цзіньпін домовилися відновити торговельні переговори між країнами. Як повідомляє агентство "Сіньхуа", Вашингтон зобов'язався не вводити нові мита на товари з Китаю. При цьому конкретні питання будуть врегульовані в ході зустрічі торговельно-економічних делегацій двох країн, зазначають Патріоти України.

Трамп і Сі Цзіньпін провели переговори на полях саміту "Великої двадцятки" в Осаці. В ході зустрічі Трамп заявив, що американська сторона готова до заключення чесної торговельної угоди. За його словами, це увійде в історію.

Про те, що США і Китай готові перервати торговельну війну, стало відомо 27 червня напередодні переговорів. Невідомо, скільки триватиме перемир'я - джерела в Пекіні та Вашингтоні назвали термін в 6 місяців, але підкреслили, що це лише прогноз, а не достовірні відомості.

Нагадаємо, у серпні 2018 року США ввели нові ввізні мита в розмірі 25% на товари з Китаю. У список потрапила низка найменувань китайської продукції загальною вартістю 16 млрд доларів. Ці мита є другою частиною зборів на імпортовані з КНР товари на загальну суму 50 млрд доларів. Перша частина була введена 6 липня і стосувалася товарів на 34 млрд доларів.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...