Хіти тижня. Розваги скінчились сумно: Під Дніпром разом з дівчиною трагічно загинув син відомого українського політика і бізнесмена (фото, відео)

5 січня під Дніпром загинув син місцевого бізнесмена і політика Геннадія Корбана Лев. Про це в Telegram повідомив народний депутат Максим Бужанський. передають Патріоти України.

"Мої найглибші співчуття Геннадію Корбану.. Просто немає слів", - написав парламентарій. Як пише "Дніпро Оперативний", 16-річні хлопець з дівчиною каталися на квадроциклі і впали в річку, але вибратися з транспортного засобу не змогли.

Трагічна подія сталася сьогодні на річці Мокра Сура. Тут дівчина з однокласником поїхали днем кататися на квадроциклі і пропали. Після цього мати дівчини звернулася в поліцію.

Пізніше квадроцикл з підлітками знайшли недалеко від села Новоолександрівка. Швидше за все, вони хотіли заїхати на місток, але не впоралися з керуванням і вилетіли в річку. Рятувальники зазначають, що підлітки були пристебнуті і з цієї причини не змогли вибратися, хоча глибина річки невелика.

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...