Хіти тижня. Скрепне "будівництво століття" в окупованому Криму вже руйнується (фотофакт)

В окупованому Криму місцеві жителі зауважують, що траса "Таврида", яка продовжує будуватися, на деяких ділянках вже має серйозні проблеми з якістю будівництва.

Відповідні фото опублікувала в Twitter блогер під ніком RoksolanaToday&Крим, передають Патріоти України.

На знімку можна побачити, як по одному з насипів йдуть великі тріщини, розмиті, судячи з усього, дощовою водою.

"Дорогі лапті! Усі - в двоповерхові поїзди і мостом до Криму! Міст побудований рівно також! Траса Таврида вже повзе... Природа не може витримати дурь окупантів", - пише блогер в підпису до знімка.

Відзначимо, траса "Таврида" будується в Криму від Севастополя до Кримського моста, що з'єднує окупований півострів з Росією. Будівництво цієї траси разом з Кримським мостом російські пропагандисти називають "будівництвом століття".

Опублікував: Олег Устименко

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...