Хіти тижня. Скрепи можуть тільки позаздрити: Панелі Tesla стали на 10% ефективніше і дешевше

Середня панель Tesla до поновлення була потужністю 7,56 кВт, але тепер цей показник зріс до 8,16 кВт.

Компанія Tesla оновила свої сонячні батареї - як традиційного типу, так і модулі, які виглядають як звичайна черепиця на даху. Дослідники зазначили, що другий варіант може стати основним методом для широкого впровадження відновлюваних джерел енергії. У компанії заявили, що панелі стали на 10% більше ефективніше, повідомляють Патріоти України.

Середня панель Tesla до поновлення була потужністю 7,56 кВт, але тепер цей показник зріс до 8,16 кВт. Ціна також знизилася з 19 до 16 тис. доларів. У Tesla впевнені, що зниження дозволить клієнтам купувати панелі навіть під час кризи - «знижка в 17% допоможе переконати пристойну кількість домовласників перейти на сонячну енергію».
У компанії також пояснили, що вони усунули неполадки, які приводили до пожеж. Кілька сонячних батарей Tesla до цього спалахували в магазині Walmart і на складі Amazon. Тому компанія почала технічне розслідування і скасувала попередні замовлення на черепицю.
Джерело: Електровісті

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...