Хіти тижня. Скрепи шаленіють: У Держдумі вибухнули гнівом через прибуття до Польщі танкера з газом для України

Олексій Пушков заявив, що головна мета Варшави і Вашингтона - це "заробити і зробити Україну залежною від себе".

Олексій Пушков. Фото: Известия.

Днями до Польщі прибув перший танкер США зі зрідженим газом. Для Росії це стало важким ударом. Варшава вже офіційно повідомила Газпром, що відмовляється від закупівель російського блакитного палива з 2022 року. Такj] незалежності полякам вдалося досягти, в тому числі, і завдяки американському паливу. Пушков тільки підтвердив нервозність Кремля у твіті з цього приводу, зазначають Патріоти України.

Сенатор РФ упевнений, що завдяки американському зрідженому газу остаточно від російських поставок відмовиться і Україна. "США і Польща хочуть, бачте, допомогти Україні в досягненні "енергетичної незалежності", - написав Пушков.

Він також додав, що головна мета Варшави і Вашингтона - це "заробити і зробити Україну залежною від себе". Пушков висловив упевненість, що цей план не пройде. "Мало що з цього вийде: далеко і дорого", - переконує сенатор.


Гривня оновила антирекорд до долара США: Нацбанк підтягнув офіційний курс до біржевого

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:56

За підсумками торгів на міжбанку Нацбанк встановив офіційний курс гривні до долара на п'ятницю, 19 квітня, на рівні 39,6037 грн/$. Це новий історичний мінімум, попередній було зафіксовано на початку цього тижня на рівні 39,5737 грн/$. . Водночас курс...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...