Хіти тижня. Скрепи винахідливі: У РФ нахабно заявили, що знайшли спосіб зробити український Ан-124 "російським"

За словами Дениса Мантурова, "модифікації" літака нібито дозволять вважати Ан-124 Руслан "російським".

Антонов Ан-124-100М-150 Руслан. Фото: Уголок неба.

До кінця 2019 конструкторське бюро Ільюшин презентує аналог українського Ан-124 - модернізований надважкий військово-транспортний літак Ан-124-100М, передають Патріоти України.

Причому "модифікації" літака дозволять вважати Ан-124 Руслан "російським", похвалився глава Мінпромторгу Денис Мантуров. "Захист технічного проекту по модернізованому літаку призначено на IV квартал 2019 року, роботи ведуться відповідно до планів", - цитує його Інтерфакс. Мантуров уточнив, що росіяни оновили системи літаків і бортове радіоелектронне обладнання.

Нагадаємо, в червні 2019-го суд заборонив росіянам використовувати літаки Ан-124 Руслан. Російський авіаперевізник не зможе використовувати відразу кілька лайнерів виробництва ДП Антонов.

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...