Хіти тижня. Так тримати: Ляп Х*йла призвів до поновлення падіння цін на нафту

Ціна на нафту, котра різко злетіла в ціні після заяви Трампа про домовленість Москви та Ер-Ріяда скоротити видобуток, перейшла до стрімкого падіння після образливої брехні Путіна щодо Саудівської Аравії, що зірвала між ними переговори, зазначають Патріоти України. Станом на вечір 6 квітня вартість марки Brent впала на 7,2%, зокрема, вартість найближчого ф'ючерсу на нафту цієї марки знизилася до 32,43 долара за барель.

Падіння цін відбулося на тлі новини про перенесення екстреної зустрічі найбільших виробників нафти. Так, спочатку відеоконференція міністрів країн ОПЕК+ була запланована на 6 квітня, проте екстрений саміт був перенесений. Зустріч найбільших виробників нафти ініціювала Саудівська Аравія, яка є найбільшим виробником серед країн, що входять в ОПЕК. Однак взяла паузу після брудної інформаційної атаки Кремля.

Варто відзначити, що група ОПЕК+ працює над угодою про скорочення загального обсягу видобутку приблизно на 10% від світових поставок або на 10 млн барелів на день. Однак наразі видобуток перевищує попит на 25 млн барелів на добу.

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...