Хіти тижня. Цугцванг Х*йла: Рубль упав ще більше після екстреного звернення Путіна по ТБ

Економіка РФ переживає важкі часи відразу через кілька причин.

Національна валюта РФ прискорила своє падіння на біржі в Москві після того, як Володимир Путін виступив з телезверненням. Про це інформує Finanz.ru, передають Патріоти України.

За інформацією, якщо на початок відеозвернення курс долара був в районі 78,57 руб., то після завершення виступу курс склав 78,84 руб. У той же час євро подорожчав на 1,01 рубля після президентського звернення і зупинився на позначці 85,29. Нагадаємо, що "В Кремлі сьогодні шампанське не відкриють", - нафта впала нижче $ 22 вперше з 2002-го і обвалила рубль. Вперше за останні 18 років ціна на марку нафти WTI впала нижче 22 доларів за барель. Слідом за ним кинувся на дно і російський рубль.

Крім того, раніше стало відомо, що Путін вже не в змозі стримувати рубль, обвал до 100 за долар і більше неминучий. Реальний курс нацвалюти РФ набагато нижче. Його стримує Кремль, але це не надовго. Про це розповів в Facebook російський блогер Ель Мюрид.

"Шкода переважає суспільний інтерес": Податкова приховує податки, сплачені Telegram до бюджету України

п’ятниця, 10 травень 2024, 22:31

Державна податкова служба не розкриває суми податків, які сплатили компанії «Телеграм месенджер інк.» і «Телеграм груп інк.», оскільки «шкода від надання такої інформації переважає суспільний інтерес в її отриманні». Про це йдеться у відповіді на запит...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...