Хіти тижня. У Канаді виявили кладовище авто із тисячами нових BMW і MINI

Транспортна служба Канади встановила, що 2966 автомобілів постраждали від шторму в порту Галіфакс на початку 2015 року.

Недалеко від Ванкувера виявили близько трьох тисяч нових автомобілів, що стоять без руху більше чотирьох років. Величезна парковка покинутих транспортних засобів складається з BMW і MINI 2014 року випуску, що потрапили в шторм в 2015 році, повідомляють Патріоти України із посиланням на Autoconsulting.

Транспортна служба Канади встановила, що 2966 автомобілів постраждали від шторму в порту Галіфакс на початку 2015 року. Експерти заявили, що в зв'язку з «впливом води і солі протягом тривалого періоду» експлуатація машин може бути небезпечною через корозію на роз'ємах електрообладнання, дефекти рульової рейки та інших проблем.
За рішенням влади, представництво BMW ініціювало відкличну кампанію і замінило власникам всі «втоплені» транспортні засоби на нові. По всій видимості, майданчик біля Ванкувера стала останнім притулком потонулих машин перед утилізацією.
В офіційному релізі в переліку машин, що відкликаються, вказані BMW 2-Series, 3-Series, 4-Series, 5-Series, 6-Series, 7-Series, i3, i8, X1, Z4, MINI Cooper, Cooper Convertible, Coupe, Paceman і Roadster. Однак судячи з фотографій очевидців, на парковці є кілька BMW M-лінійки, наприклад M4 і M6 Gran Coupe, а також чотирьохдверне купе Alpina.

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...