Хіти тижня. "Велике будівництво": До України поставили партію надсучасних самоскидів MAN

До України поставили партію надсучасних самоскидів MAN

В Україні з'явилися надсучасні вантажівки MAN. Про це йдеться на офіційній Facebook-сторінці MANTruck&BusUkraine, зазначають Патріоти України.

Всього було передано 55 новеньких автомобілів. Серед них 40 самоскидів моделі MAN TGS 41.400 колісної формули 8х4, обладнаних кузовом Meiller Kipper P436 із заднім розвантаженням. Їм компанію також склали 12 самоскидів MAN TGS 33.360 (6х4) BB з кузовом тристоронньої розвантаження - Meiller Kipper D321.

Окрім того, в списку присутні два сідельні тягачі TGX 18.440 SA для перевезення будівельних матеріалів, а також один бетонозмішувач на базі MAN TGS 41.400 з барабанною установкою марки Liebherr.

© facebook.com/MANTruckBusUkraineУсі ці вантажівки призначені для будівництва доріг. Тож, одразу після передачі цих транспортних засобів, вони всі вирушили на свою "роботу".


Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...

Долар по 50 грн? У Мінекономіки пояснили, чого чекати від курсу найближчим часом

понеділок, 29 квітень 2024, 9:58

У Міністерстві економіки очікують, що у 2027 році обмінний курс долара в Україні може сягнути 49,6 грн. Таким чином, у міністерстві прогнозують значну девальвацію гривні протягом найближчих років - наприклад, прогнозний курс, "записаний" урядом у бюдже...