Хіти тижня. Всім ворогам на зло: ​Компанія Roshen запустила нову фабрику, продукція вже на полицях

За смакові якості виробів "шоколадники Порошенка" отримали визнання у багатьох країнах, і як суспільно відповідальне підприємство роками переймаються різними формами благодійності та беруть участь у зміцненні матеріальної та військової бази ЗСУ

Кондитерська корпорація Roshen, котра належить екс-президенту, лідеру партії "Європейська солідарність" Петру Порошенко, запустила виробництво на бісквітному комплексі в Борисполі. Про це свідчить інформація на упаковці пордукціі Roshen, яка продається у фірмовій мережі. На упаковці вказано, що продукція вироблена бісквітний комплексом Рошен, розташованому по вул. Привокзальній міста Борисполя, зазначають Патріоти України.

В Roshen повідомили, що підприємство зараз на етапі запуску виробництва, перша партія товару з нових потужностей надійшла в продаж кілька місяців тому. "Зараз на фабриці працює понад 100 осіб. Протягом двох років планується збільшення штату до 500 співробітників. При виході комплексу на повну потужність загальна чисельність співробітників повинна досягти 1 100 осіб", - повідомили в Roshen.
На бісквітному комплексі в Борисполі працює дві лінії: по виробництву крекеру Hi Day потужністю близько 1 т печива на годину і лінія, на якій виготовляється печиво "Есмеральда" з новим смаком і печиво "Karolina". Висновок фабрики на повну потужність запланований до кінця 2020 року.
Продукція з Бориспільського бісквітного комплексу поставлятиметься в усі країни присутності Roshen, додали в прес-службі корпорації.
Вперше про бісквітну фабрику в Борисполі топ-менеджмент корпорації заговорив в 2013 році. Тоді плани відклали через російське ембарго на українську кондитерську продукцію. У 2016 році до ідеї знову повернулися. Для будівництва компанія взяла в довгострокову оренду п'ять земельних ділянок.
Перевагою ділянки в Борисполі стало розташування в промисловій зоні, що не вимагало зміни цільового призначення земель, розповідав директор бісквітний комплексу Roshen Костянтин Півень. Зараз корпорація розглядає можливість викупу цих земель за 60 млн грн.

Хотів зняти 250 євро, але щось пішло не так: Український держбанк знімає з клієнтів плату за подвійну конвертацію при знятті готівки

середа, 24 квітень 2024, 21:52

Державний Sense bank став об'єктом критики через неправомірну конвертацію коштів при знятті готівки за кордоном через банкомат. Банк пояснив процес проведення операцій в іншій валюті та запропонував клієнтові розглянути можливість користування валютним...

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...