Хіти тижня. Замість дизеля електродвигун: Угорщина відновила виробництво легендарних автобусів "Ікарус": Як виглядає оновлена модель (фотофакти)

Угорський холдинг Muszertechnika, який викупив у компанії Iveco права на марку Ikarus, відновив випуск легендарних автобусів - тепер вони будуть електричними. Як повідомляє сайт МММ, виробництво електричних автобусів Ikarus-CRRC CityPioneer вже налагоджено на заводі в угорському місті Секешфехервар, зазначають Патріоти України.

Виробництво автобусів Ikarus в Угорщині було зупинено в 2014 році. Після зміни власника, в 2018 році холдинг Muszertechnika представив новий електричний автобус на базі цієї моделі. На підготовку до її виробництва пішло ще два роки.

Першу партію з сорока автобусів Ikarus-CRRC CityPioneer вже збирають на заводі.

Цей транспортний засіб являє собою низькопідлоговий автобус, розрахований на 76 пасажирів. У нього буде електродвигун потужністю 240 кВт (326 кінських сил) і літій-іонна батарея ємністю 33 кВт / год, що дозволить автобусу на повній зарядці проїжджати 200-260 кілометрів.

Найбільший морський перевізник світу вирішив ліквідувати свій бізнес у Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:32

Данська логістична компанія A.P. Moller-Maersk Group відновила процедуру ліквідації своєї російської дочірньої компанії ТОВ «Maersk». Про це пише російський ресурс РБК, передають Патріоти України. У 2022 році, після початку російського вторгнення в Укр...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...