Хіти тижня. Заощадять лише окремі розумники: "Нафтогаз" підняв ціну на газ для українців

Ціна газу для потреб населення та інших споживачів, які отримують газ на умовах ПСО, в цьому місяці складе 4899 гривень за тисячу кубометрів.

Вартість газу для потреб населення в листопаді піднялася більше ніж на 600 гривень за тисячу кубометрів в порівнянні з попереднім місяцем. Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу", передають Патріоти України.

Ціна газу для потреб населення та інших споживачів, які отримують газ на умовах ПСО, в цьому місяці складе 4899 гривень за тисячу кубометрів (без урахування ПДВ, націнки газзбутів і транспортних витрат). При цьому в компанії зазначають, що це найнижча з 2016 року ціна на газ для населення в листопаді.

"У цьому місяці регульована ціна газу виявилася вищою, ніж ціна на умовах пропозиції від Нафтогазу "Газовий запас" (4 874,42 грн за тисячу кубометрів), тому споживачі, які скористалися цією пропозицією, заощадять свої кошти", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Нагадаємо, що в жовтні ціна на природний газ для потреб населення та інших споживачів, які отримують газ на умовах ПСО, знизилася на 4,9% в порівнянні з вереснем і склала 4 272,76 грн за тисячу кубометрів.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...