Хочуть всидіти на двох стільцях: "Ашан" припиняє постачання та інвестиції в Росію, але з ринку не йде

Французька торгівельна мережа "Ашан", яка з початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну продовжила працювати в країні-агресорці, заявила про згортання інвестицій та припинення постачання в РФ. Про це йдеться в пресрелізі компанії від 5 квітня, передають Патріоти України.

Це означає, що в Росії продовжать працювати магазини. Однак не будуть постачатися імпортні товари, не буде оновлюватись ключове програмне забезпечення, не буде здійснюватися підтримка ІТ-технологій та проектів. Також не будуть відкриватися нові магазини і ремонтуватися старі.

"Магазини в росії вже зараз збиткові. Вищезазначені санкції призведуть до катастрофічного падіння товарообігу і сплати податків та високої вірогідності банкрутства", - повідомляє "Ашан Україна".

Треба ще добавки: Один з найбільших НПЗ Роснєфті відновив роботу після зупинки через атаку дронів - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 19:39

Нафтопереробний завод Роснєфті в Туапсе Краснодарського краю РФ відновив переробку нафти після атаки українських дронів у січні цього року. Про це з посиланням на два галузеві джерела повідомляє Reuters. За словами співрозмовників агентства, наприкінці...

В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Україну

понеділок, 6 травень 2024, 18:44

Україна та Росія можуть розпочати переговори про продовження транзиту російського газу лише після того, як Москва виведе свої війська. Про це у відповідь на запитання кореспондента "РБК-Україна" заявила єврокомісар з енергетики Кадрі Сімсон після перег...