Кінець "Бензоколонки": Уповноважений Путіна передрікає РФ скорий та повний економічний провал

Якщо коронавірусна криза затягнеться, то Росія через три місяці пройде точку неповернення.

Коронавірус продовжує повільно вбивати російську економіку, і якщо криза триватиме, то через три місяці економіка РФ опуститься до рівня 1990-х років. Так вважає уповноважений Путіна щодо захисту прав підприємців Борис Титов, передають Патріоти України.

За його словами, якщо коронавірусна криза затягнеться, то Росія через три місяці пройде точку неповернення, і її чекає зовсім інша економічна ситуація, яку можна порівняти з початком-серединою 1990-х років. "Після місяця можна повернутися до нормального життя, два місяці - це серйозні збитки для економіки і велика кількість втрат бізнесів по дорозі. Три місяці - точка неповернення, після трьох місяців у нас буде зовсім інша економіка. Якщо приводити порівняння - може бути, початок-середина 1990-х років, щось в цьому стилі", - сказав бізнес-омбудсмен.

Його також запитали журналісти, чому Росія не створить фонд боротьби з наслідками кризи для порятунку ситуації, на що Титов зазначив: "Можу сказати, що 80-85% російського бізнесу не має резервів для того, щоб формувати будь-які фонди або зберігати великі соціальні програми з підтримки соціальних груп". Для вирішення ситуації Титов пропонує обнулити податки для малого і середнього бізнесу. За його словами, потрібно просто зробити ставку 0% і забути про те, що малий бізнес є фіскальним джерелом бюджету.

Після атаки дронів СБУ: Російський НПЗ у Краснодарському краї призупинив роботу

субота, 27 квітень 2024, 19:02

Російський нафтопереробний завод у Словʼянську-на-Кубані (Краснодарський край), який 27 квітня атакували безпілотники, частково призупинив свою роботу. Про це заявив директор з комплексної безпеки групи компаній Словʼянськ ЕКО Едуард Труднєв, повідомля...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...