"Кінець епохи бідності": Зеленський схвалив скорочення фінансування субсидій у цьому році

Фінансування в цьому році скоротиться також у міністерства захисту навколишнього середовища і природних ресурсів.

У четвер, 1 жовтня, президент України Володимир Зеленський підписав прийнятий Верховною Радою закон №3991 про зміни до державного бюджету на 2020 рік. Таким чином, глава держави, зокрема, схвалив урізання витрат на субсидії і збільшення фінансування правоохоронних органів. Про це свідчить інформація, оприлюднена на сайті Верховної Ради, передають Патріоти України.

Відповідно до закону, передбачається скорочення витрат міністерства соціальної політики на фінансування субсидій для оплати житлово-комунальних послуг на 2,16 млрд гривень. Фінансування в цьому році скоротиться також у міністерства захисту навколишнього середовища і природних ресурсів.
У той же час, відповідно до закону будуть збільшені витрати на міністерство внутрішніх справ, міністерство енергетики, "Укравтодор", міністерство юстиції, Державне бюро розслідувань і обласні держадміністрації.
Схвалені Зеленським зміни передбачають збільшення дохідної і видаткової частин бюджету - до 979,547 млрд і 1,270 трлн гривень відповідно. Очікується, що дохідна частина буде збільшена за рахунок неподаткових надходжень.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...