Класичні моделі, які "йдуть на пенсію": Автівки, що підуть геть з контейнеру 2022 року

У світі швидко змінюються смаки покупців автомобілів. Останніми роками спостерігається справжній бум у сегменті кросоверів. В результаті багато класичних моделей зняли з конвеєра. Сьогодні ми розповімо про те, які автомобілі зникнуть із продажу в Європі у 2022 році…

Отже, у 2022 році на Старому Континенті припиняться продажі Dacia Lodgy. Це один із небагатьох мінівенів, які досі залишаються у продажу. Проте його доля вирішена. Замість цієї моделі покупцям запропонують новий кросовер-мінівен Dacia Jogger. Він обіцяє стати новим бестселером Dacia.

Слід зазначити, що Lodgy продають у Європі лише з 2012 року, тобто відносно недавно. Однак він не зміг витримати стрімкого натиску з боку кросоверів.

Passat, Mondeo… Автомобілі, що зникнуть у 2022 роціЩе один невдаха – Ford Mondeo. Колись ця модель була дуже популярною. Це один із найпопулярніших седанів за останнє десятиліття. Проте, з часом інтерес до нього знижувався. Зрештою, боси компанії Ford вирішили припинити продавати в Європі седан Mondeo. Замість нього покупцям запропонують новий кросовер із елементами стилю купе. Як він називатиметься – поки що не відомо.

Вирішила припинити продавати у Європі свій маленький кросовер компанія Mazda. Йдеться про Mazda CX-3, який випускають із 2015 року. Його місце займе більш сучасний та великий кросовер Mazda CX-30.

Passat, Mondeo… Автомобілі, що зникнуть у 2022 роціТакож у 2021 році з конвеєра знімуть кросовер Renault Kadjar. Натомість покупцям запропонують новий кросовер Renault Austral. Продаж Kadjar не влаштовував босів французького автогіганта, тому від нього вирішили повністю відмовитися.

Крім того, Renault цього року припинить випускати Renault Talisman. Він з'явився у 2015 році. З того часу інтерес до седанів у Європі різко знизився. Не дивно, що французи хочуть відмовитись від цієї моделі.

Passat, Mondeo… Автомобілі, що зникнуть у 2022 роціУ 2022 році в Європі зникнуть і деякі інші моделі, з різних причин. Наприклад, Lotus Elise, Audi TT, Citroën C1, Volkswagen Passat berlina і навіть седан Toyota Camry (у Японії та США він, як і раніше, буде у продажу).


Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...