Клієнт "Привату" втратив майже 4 тисячі гривень через помилку банкомату - відшкодовувати збитки в банку відмовилися

Клієнт "ПриватБанку" втратив майже 4 тисячі гривень через помилку банкомату. Чоловік знімав велику суму і вже вдома зрозумів, що він отримав не всі гроші. У банку відшкодовувати збитки відмовилися. Більш того, частину грошей чоловік отримав старими купюрами, неприємним інцидентом він поділився на сайті "Мінфін", зазначають Патріоти України.

За словами чоловіка, він є клієнтом "Привату" понад 20 років, але раніше з проблемами через банкомати не стикався. Однак нещодавно йому було потрібно зняти велику суму, після чого він втратив частину грошей.

В одному з банкоматів Києва чоловік знімав 15 тисяч гривень. Понад 80% купюр, стверджує він, були старими. Перераховувати всю суму одразу чоловік не став, бо за ним вишикувалася велика черга. Вже вдома він виявив, що банкомат видав не всі гроші, не вистачало 3 тисяч 700 гривень.

Чоловік відразу ж зателефонував оператору "Привату" і повідомив про нестачу. У банку йому "оптимістично" сказали, що після інкасації та перевірки гроші повернуть. Однак через 4 дні йому прийшла відмова за його заявкою про скаргу на банкомат. Чоловікові запропонували зв'язатися з оператором, якщо він не згоден з відмовою.

"Новий оператор повідомила, що, бачте, треба було перераховувати гроші на камеру банкомату на місці й тоді можна було б про щось говорити", - розповів у своїй скарзі на "Приват" чоловік.

Обурений клієнт, який втратив гроші через помилку банкомату, вирішив зв'язатися з так званим "персональним банкіром", номер якого він отримав в розсилці від "Привату". Однак йому ніхто не відповів.

Після того як чоловік опублікував скаргу на банк на сайті, представники "Привату" з'явилися в коментарях і пообіцяли перевірити інформацію. Однак чи поверне банк гроші - поки що залишається загадкою.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...