Коли дочекаємось вітчизняного "електролегковика"? "Богдан" виготовив перший кузов для французського електробуса

У доробку підприємства вже є електробус власного виробництва, як і електровантажівка

Корпорація Богдан в рамках нового контракту з французьким виробником електротранспорту Bluebus, виготовила перший 18-метровий кузов для електричного автобуса, повідомляють Патріоти України з посиланням на Ліга.Бізнес.

“Зараз європейський партнер проводить випробування кузова, після чого почнеться серійне виробництво на луцькому заводі Богдан”, – йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

В рамках торішньої угоди "Богдан Моторс" доставив до Франції шість 12-метрових кузовів з конструкційних сталей. Нові кузови за угодою, підписаною на початку року, будуть мати підвищену міцність і стануть більш витривалими, відзначають в компанії.

Раніше корпорація Богдан виготовила електричний міський автобус Богдан А70100 для Польщі, а для датської компанії BankeElectromotive – першу українську повністю електричну вантажівку.

Під ковпаком: Держава зможе відстежувати всі транзакції українців, - нардеп

понеділок, 29 квітень 2024, 19:58

Впровадження програми компенсації частини оплати за товари та послуги дозволить Державній податковій службі України відслідковувати транзакції громадян. Народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк заявив про це 29 квітня. "Нам вже не вистачає...

Скільки насправді коштує рубль? Економіст пояснив секрет стабільності російської валюти

понеділок, 29 квітень 2024, 19:47

Про курс російського рубля, як про ринковий результат, говорити безглуздо, оскільки у країні-агресорці він регулюється державою. Про це заявив доктор економічних наук, експрофесор Вищої школи економіки в Москві Ігор Ліпсіц в інтерв’ю "Главкому", переда...