Компанія BMW презентувала свій перший спортивний байк

Продавати новинку почнуть у березні.

24 вересня підрозділи BMW M і BMW Motorrad показали свою першу спільну роботу — спортивний мотоцикл BMW M 1000 RR, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Мотоцикл обладнали чотирициліндровим рядним 1,0-літровим силовим агрегатом. Його створили на базі двигунів, що використовують у спортивних байках.

Мотор байка має рідинне охолодження. Це дає новинці змогу прискорюватися до першої сотні за 3,1 сек. Максимальна швидкість мотоцикла — 306 км/год.

Фахівці BMW M розробляли зовнішні панелі моделі для забезпечення максимальної притискної сили. Таким чином збільшується прискорення і зменшується відстань гальмування байка.

Власники спортивного мотоцикла зможуть обирати режими їзди. Всього їх буде п'ять: Rain, Road, Dynamic, Race і Race Pro 1-3.

Крім того, BMW M RR отримав лаунч-контроль, систему контролю тяги і функцію допомоги під час старту на підйомі. Новинка матиме екран розміром 6,5 дюйма зі спеціалізованим оформленням у М-стилістиці. Вартість спортивного байка поки що не відома.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...