"Свої люди": Компанія з орбіти Коломойського отримала в США $2 млн пільгових кредитів

Американська компанія Optima 777, яка фігурує в позові "ПриватБанку" до екс-власників банку щодо відмивання грошей, отримала в США пільгових кредитів на суму як мінімум $2 млн. Про це повідомляє агентство Bloomberg, передають Патріоти України.

Пільгові кредити за Програмою захисту зарплат (Paycheck Protection Program) призначені для того, щоб малий бізнес міг продовжувати платити зарплати співробітникам, не дивлячись на труднощі, які виникли через пандемію коронавірусу. Загальний обсяг програми - $669 млрд. Перелік одержувачів пільгових кредитів публікує федеральна влада США. Екс-співвласник ПриватБанку Ігор Коломойський від коментарів відмовився.

Компанія Optima 777, яка є співвласником готелю Westin в Клівленді (штат Огайо), отримала від $2 до $5 млн, щоб зберегти 240 співробітників. В опублікованих документах точні суми кредитів не вказані. В Optima 777 не відповіли на запит Bloomberg про коментар.

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...