Кому в Україні платять від 40 тис. грн без досвіду роботи - вакансії

В Україні деяким працівникам без досвіду роботи пропонують зарплату від 45 тис. грн. При цьому для такої зарплати необхідно мати спеціальні навички, наприклад знання іноземної мови, передають Патріоти України.

Про це йдеться у даних великого кадрового порталу. Оператору зі знанням англійської мови пропонують зарплати до 45 тис. грн. Серед таких вакансій:

Водій таксі без досвіду роботи може заробляти 20–30 тис. грн на місяць. Водій може заробляти до 75% замовлення, роботодавець надає автомобіль. Умови для претендента: стаж водіння від трьох років, ввічливість. Компанія гарантує своєчасне нарахування заробітної плати та додаткові виплати.

Консультант із питань фінансового врегулювання. В Україні мікрофінансові організації (надають мікрокредити) пропонують роботу консультантам без досвіду роботи. Серед обов'язків: консультація клієнтів щодо відстрочення, пролангації договору та укладання індивідуальних договорів. Розмір заробітної плати, яку обіцяють співробітнику, становить від 18 до 35 тис. грн.

Адміністратор соцмереж без досвіду роботи може заробляти від 20 тис. до 40 тис. грн на місяць. Обов'язкова умова – досвід спілкування, вміння швидко вирішувати проблеми. Вимоги до претендентів: відповідальність, уміння працювати в команді.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...