Комунальники крокують у Європу: Відбулась презентація нової машини для прибирання українських вулиць

Вакуумна підмітальна машина UST VKM4000 на шасі #ІSUZU NPR 75L-K дозволяє якісно та швидко очищувати дорожнє покриття, оскільки щітки ефективно подають бруд у вакуумний підбирач.​

Компанія «Авто-Регіон» представила вакуумно-підмітальну машину VKM4000 на базі Isuzu NPR75, призначену для прибирання дорожнього покриття вулиць, трас. Про це пише Specmachinery, передають Патріоти України.

Головна перевага машини – висока якість обладнання та комплектуючих. На систему встановлено форсунки розприскування води, завдяки яким значно збільшено якість пилеподавлення, що підвищує ефективність прибирання.

Машина має дизельний двигун 4HK1-Е5NС потужністю 155 к.с., що відповідає екологічним нормам Євро-5. В парі з силовим агрегатом працює 6-швидкісна механічна коробка передач. VKM4000 має ресорну підвіску та вантажопідйомність 4630 кг.

Вакуумна підмітальна машина UST VKM4000 на шасі #ІSUZU NPR 75L-K дозволяє якісно та швидко очищувати дорожнє покриття, оскільки щітки ефективно подають бруд у вакуумний підбирач. З її допомогою можна збирати не тільки пил і бруд, але і досить велике сміття (камінчики, папір, пакети і навіть пластикові пляшки).

У моделі VKM 4000 використані матеріали стійкі до корозії. Водяна система агрегату – з нержавіючої сталі і кольорових металів, приймальний бункер – також з нержавіючої сталі.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...