Конкурент українських АНів: Королівські ВПС Великобританії показали приземлення C-17 на грунтову злітно-посадкову смугу (відео)

Ці важкі стратегічні транспортні літаки великої дальності можуть виконувати польоти поблизу потенційних районів бойових дій, миротворчих і гуманітарних операцій по всьому світу.

Британський стратегічний транспортний літак великої дальності та великої вантажопідйомності провів злітно-посадочні тренування на злітно-посадковій смузі в рамках випробувань, спрямованих на розширення можливостей C-17 для посадки на злітно-посадочні смуги з не дуже хорошим покриттям, повідомляють Патріоти України.

«Навіть на напівпідготовлених злітно-посадочних смугах (SPRO) C-17 може приземлятися і злітати з масою 220 тонн! Це еквівалент 37 000 середніх індичок або 9700 6-футових різдвяних ялинок, якщо бути точним!» - йдеться в повідомленні 99-ї ескадрильї в суботу в Twitter.
Напівпідготовлена злітно-посадкова смуга являє собою грунтовий посадочний майданчик, очищений від уламків і перешкод. Що стосується C-17, то він є кращим літаком для стратегічних військових операцій через його велику вантажопідйомність, необмежену дальність польоту за рахунок дозаправки в повітрі і коротку посадку.
С-17 можуть здійснювати польоти в більш обмежені місця і райони в різних погодних умовах, щоб найкращим чином задовольняти потреби військових винищувачів, а також забезпечувати швидке реагування в країні і за кордоном у відповідь на операції з надання гуманітарної допомоги. Ці важкі стратегічні транспортні літаки великої дальності можуть виконувати польоти поблизу потенційних районів бойових дій, миротворчих і гуманітарних операцій по всьому світу.

Щоб уникнути дефіциту: Фінляндія хоче побудувати завод з виробництва тротилу

неділя, 5 травень 2024, 15:05

Уряд Фінляндії має намір якнайшвидше побудувати на своїй території завод із виробництва тротилу, аби надолужити дефіцит боєприпасів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, та просить допомоги в НАТО. Про це повідомляють Патріоти України з по...

Процес запущено: Кредитори України втрачають терпіння і хочуть добитися виплат відсотків за боргом, - WSJ

неділя, 5 травень 2024, 9:56

Компанії BlackRock та Pimco сформували комітет та найняли юристів для ведення переговорів з Україною. Вони прагнуть отримати до 500 млн доларів річних у вигляді відсоткових платежів. Про це пише видання "Обозреватель" з посиланням на The Wall Street Jo...