Конкурентам з Чилі й Туреччини доведеться потіснитись: З "Борисполя" почали відправляти літаки з українською черешнею

З міжнародного аеропорту Бориспіль в Гонконг вперше відправили комерційну партію української черешні, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЦТС.

“Черешня — один з наших нових проектів. Перша партія була пробна. Дві тонни були експортовані в Гонконг кілька тижнів тому. Клієнту сподобалося. Десять тонн — повноцінна партія — вилітає сьогодні”, – розповів Олексій Пенкаускас, генеральний директор ТОВ “ФФ Карго Сервіс Україна” під час виступу на конференції, організованій логістичною компанією ZAMMLER GROUP.

Партія відправлена літаком авіакомпанії Turkish Cargo – вантажного підрозділу Turkish Airlines. Очікується, що аналогічні обсяги черешні будуть відправлятися з "Борисполя" за цим напрямком до трьох разів на тиждень протягом трьох місяців.

У бесіді з журналістом, Олексій Пенкаускас додав, що постачання черешні в Гонконг з України в цьому році почалися вперше. Раніше ягоду на цей ринок переважно постачали з Чилі й Туреччини.

В “ФФ Карго Сервіс Україна” не розкривають одержувача і відправника вантажів, посилаючись на внутрішні правила компанії.

“ФФ Карго Сервіс Україна” входить до групи Global GSA Group. Є вантажним генеральним агентом в Україні для 7 авіакомпаній: airarabia, AirSerbia, airBaltic, SWISS, Singapore airlines Cargo, DHL Aviation і Turkish Cargo.

За 5 місяців 2019 року компанія відправила 812 тонн експортних вантажів.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...