"Корупційне болото" для обраних: "Криптовалютну індустрію контролює картель багатих людей, задля фінансової експлуатації найменш захищених верств населення", - співзасновник Dogecoin

Співзасновник криптовалюти Dogecoin Джексон Палмер заявив, що цифрові монети — це права гіперкапіталістична технологія, а всю індустрію контролюють багаті люди, зазначають Патріоти України.

Палмер написав в Twitter, що криптовалюта потрібна для збільшення добробуту і без того багатих людей за рахунок «поєднання ухилення від сплати податків, ослаблення регулюючого нагляду та штучно створеного дефіциту».

«Попри заяви про „децентралізацію“, криптовалютна індустрія контролюється могутнім картелем багатих людей, які з часом еволюціонували, включивши в неї всі ті ж інститути існуючої централізованої фінансової системи, яку вони нібито мали намір замінити», — заявив співзасновник Dogecoin.

Палмер вважає, що криптовалютна індустрія спрямована на «фінансову експлуатацію найменш захищених верств населення», тому всі цифрові активи «взяли гірші якості сучасної капіталістичної системи».

Засновник однієї з криптовалют також згадав мережу «тіньових зв’язків, куплених інфлюенсеров і продажних ЗМІ», які нібито зміцнюють«культову воронку«швидкого збагачення».

Мета цієї системи, за словами Палмера, — витяг грошей з наївних і зневірених у фінансовому плані людей.

Разом з колегою по Adobe Systems Біллі Маркусом Джексон Палмер створили криптовалюту-мем Dogecoin в 2013 році. Спочатку розробники не думали, що до їх проекту поставляться серйозно, але через кілька років капіталізація криптовалюти склала $2 млрд.

Палмер заявив, що це щось «дуже неправильне» і оголосив про свій вихід з криптоіндустріі.

Станом на сьогодні DOGE входить в десятку найбільших цифрових активів з капіталізацією $25,41 млрд, а курс цієї монети становить $0,18.

Не "прошмигнуть": Росіян залишать без авто з Європи, країни ЄС майже перекрили лазівку через Білорусь

четвер, 28 березень 2024, 15:22

ранзит автомобілів із Європейського Союзу (ЄС) до Росії через Білорусь нарешті почали перекривати. Жорсткі обмеження вже запровадили Польща та Латвія, найближчим часом до них може приєднатися Литва. Саме через ці країни автомобілі возили до РФ в обхід ...

"Відрізає гілку, на якій сидить": Китай фінансує атаки хуситів на судна у Червоному морі, - Politico

четвер, 28 березень 2024, 14:49

Китай мимоволі допомагає Ірану перекрити судноплавство в Червоному морі, завдаючи шкоди світовим торговельним потокам і ущемляючи при цьому власні інтереси Пекіна, стверджують представники західних спецслужб, передають Патріоти України з посиланням на...