Кожному - по 2500 грн на руки: В Україні запустять нову програму виплат для вимушених переселенців

Уряд за участю Місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні та Товариства Червоного Хреста запустить нову програму виплат для вимушених переселенців. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль,передають Патріоти України.

За його словами, відповідне рішення було ухвалено на засіданні Уряду. Розмір допомоги. Фінансова допомога у рамках програми становитиме 2500 грн на особу.

Процедура призначення. Виплати будуть здійснюватися на основі наявної інформації інформаційної бази внутрішньопереміщених осіб. Тобто, для отримання виплат не потрібно буде подавати жодних заяв.

«Розраховуємо, що виплати отримають майже 1 млн. людей. Перевага надаватиметься ВПО з окупованих територій та зон бойових дій», — додав Шмигаль.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...