Краще, на що спромоглася "квітуча наддержава" Путіна: Окупанти осоромилися з запуском вантажних поїздів по Керченському мосту

Колаж РБК-Україна

У анексованому Криму окупанти провели церемонію відкриття запуску вантажних поїздів по Керченському мосту. При цьому церемонія була зіпсована плачевним станом складу, який висміяли в мережі, зазначають Патріоти України.

Люди написали, що схоже на те, що вагони вибрали спеціально такі "убиті", тому що їх не шкода.

  • До такої урочистої події по всьому Заліссі відбирали кращі вагони;
  • Ага, вата в соцмережах вже виє з цього приводу;
  • Вагони - це вітрина російського світу;
  • Вибирали які не шкода. Боялися, що на**бнуться.

Скріншоти з Twitter

Варто зазначити, що в росЗМІ поїзд показали з боку локомотива, а вагони потрапили у камери тільки, коли вже поїзд набрав швидкість.

За даними Кримської залізниці, зростання вантажопотоку збільшиться з 3 млн до 25-26 млн тонн на рік.

Нагадаємо, що міст через Керченську протоку був відкритий у 2018 році. У грудні 2019 року Росія запустила залізничне сполучення по ньому. Після цього США ввели додаткові санкції.

Раніше російський вчений пояснив небезпека Кримського мосту. За словами гідрогеолога і доктора наук Юрія Медовара, міст побудований на непридатному для цього місці і є критичним.

Конструкція представляє небезпеку також і для екології і здатна призвести до катастрофи в районі Керченської протоки. Експерти прогнозували, що після запуску залізничного руху міст може не витримати навантаження і впаде.

Читайте нас в Google News та

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...