Красивий привід знайшли: Росіянам запропонували знизити зарплати

Роботодавцям запропонували визначати, наскільки зменшувати виплати курцям, виходячи з частоти і тривалості перекурів.

Міністерство охорони здоров'я Росії запропонувало роботодавцям знизити зарплати для курців. Про це йдеться в програмі "Зміцнення здоров'я працівників", опублікованій на сайті МОЗ РФ, передають Патріоти України.

Такі заходи, як вважають у відомстві, допоможуть у боротьбі зі шкідливою звичкою. Зазначимо, роботодавцю запропонували визначати, наскільки зменшувати виплати курцям, виходячи з частоти і тривалості перекурів. Крім того, МОЗ порадив компаніям обладнати в офісах зони для фізичних вправ.

Відомство також запропонувало заборонити куріння на території підприємств, обладнати місця громадського користування детекторами диму і включити в добровільну медичну страховку співробітників допомогу у відмові від куріння. "У довгостроковій перспективі компанії, які впроваджують корпоративні програми зміцнення здоров'я працівників, потенційно успішніші, більш стійкі й ефективні", – зазначають у МОЗ.

Яким буде курс долара в Україні найближчим часом: Фінансовий експерт озвучив прогноз

субота, 27 квітень 2024, 6:58

Найближчим часом в Україні курс долара не зростатиме, зокрема до 50 грн і вище. Проте Нацбанк України намагатиметься повільно привести гривню до 40-41 грн за долар, що наразі обумовлено економічними чинниками. А нинішні курсові коливання насправді не п...

На готівкові платежі введено ліміт: Стало відомо, яку суму дозволяють витрачати в ЄС

субота, 27 квітень 2024, 6:45

В ЄС посилюють боротьбу з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму. Так, узгоджений у Європарламенті пакет законів передбачає, зокрема, загальноєвропейський ліміт 10 тис. євро на готівкові платежі. Інакше кажучи, у країнах ЄС обмежили готівкові пл...